ЕДУ пакет

РЕШЕНИЕ СЕ-ВО-ЕДНО

По праќање на оваа апликација за истата ќе бидете контактирани во врска со БАРАНИОТ пакет за кој сте заинтересирани.
Апликацијата е само информативна, за детали се договараме на прв состанок.
Содржините на пакетите се објаснети на следниов линк.

Во овој пакет дозволени се 200 содржини годишно и 2.000 МБ хостинг.

ЕДУ ПАКЕТ

Одберете колку јазици сакате да има на страната.Цените на пакетите се изразени во денари.
Калкулацијата се однесува на одбраниот период за плаќање.
ДОМЕН
Како образовна институција треба да поседувате домен со екстензија (пр. www.vebstrana.edu.mk )
Погледнете кои домени имате право да ги поседувате тука .
Доколку веќе имате домен внесете го неговото име (пр. www.vebstrana.edu.mk).
 
КОНТАКТ ПОДАТОЦИ
Во колку немате забелешка испратете ја апликацијата